Няма да оставим  Владимир Путин да спечели, заяви днес еврокомисарят

...
Няма да оставим  Владимир Путин да спечели, заяви днес еврокомисарят
Коментари Харесай

Еврокомисар Илва Йохансон: Няма да оставим Путин да спечели войната

Няма да оставим  Владимир Путин да завоюва, съобщи през днешния ден еврокомисарят по вътрешните работи Илва Йохансон на обща конференция в Брюксел с молдовския министър на вътрешните работи Ана Ревенко, съобщи Дарик.

" Да не бъдем наивни, Путин не цели единствено унищожаването на украинската страна и украинския народ, а и да раздели Европейски Съюз и да го дестабилизира ", добави еврокомисарят. Йохансон означи, че през днешния ден следва среща на представители на страните от Европейски Съюз и Молдова за разискване на въпроси от региона на сигурността. Разговорите ще обиден опасността от Русия и европейската помощ за Кишинев при опазването на вътрешната сигурност и границите.

Министър Ревенко уточни, че Москва и съветски олигарси поставят всички старания и не жалят средства, с цел да повишат дестабилизацията в Молдова до степен, че страната да се отклони от демократичния път. Службите за сигурност работят, само че против заканите за демокрацията можем да се надигнем единствено с общи старания. Молдова е просто на пътя на съветските дейности против стабилността, добави Ревенко.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР